Bruynzeel

Bruynzeel – exclusief verkrijgbaar bij Gévier – biedt badkamermeubelen en douchewanden waarbij kwaliteit, comfort en design hoog in het vaandel staan. Met het unieke assortiment kan een badkamer volgens de laatste trends worden ingericht.
 

De mooiste badkamermeubelen kunnen worden gecombineerd met bijpassende kolomkasten. Er zijn douchewanden in verschillende maten, kranen in twee series en er is volop keuze in wastafels. Om de badkamer af te maken kan worden gekozen uit een spiegel of juist een functionele spiegelkast.

Laat je inspireren

Wie op zoek is naar een moderne badkamer die aan alle wensen voldoet, kan zich laten inspireren door de vele verschillende kleuren, houtdecors en maten waarin het sanitair van Bruynzeel verkrijgbaar is. De indeling van de artikelen in volledige series in eenzelfde stijl biedt de mogelijkheid tot een samenhangend interieur.

Nieuwe series: Box en Giro

Vanaf begin 2020 is de serie Box en de vernieuwde serie Giro badkamermeubelen beschikbaar.

Box

De Box is een exclusief en modern badkamermeubel. Er is bij het ontwerpen gelet op de kleinste details. Door de volledige omlijsting van het meubel en de verstek gezaagde hoeken volgens de nieuwste technieken heeft het meubel een vloeiende en strakke uitstraling. 

Daarnaast is het mogelijk om het meubel zelf samen te stellen. Mix en match met een legplank, een verwisselbare nis en de verschillende kleuren en houtdecoren. Op deze manier kun jij een badkamermeubel samenstellen dat helemaal bij jou past.

Giro

De Giro staat garant voor een lange levensduur door het gebruik van duurzame materialen. Het badkamermeubel is voorzien van een blackline ladesysteem met softclose, waardoor de lade zacht en geruisloos dicht valt. De set is verkrijgbaar met verschillende opties voor spiegels of een spiegelkast. 

De kleur van het bovenblad kan aansluiten op de onderkast, maar kan juist ook in een contrasterende kleur of decor. Nieuw in de Giro serie zijn de (natuur)steen-look bovenbladen.

Combo

Combo is een persoonlijk en eigentijds badmeubel. Combo is volledig gericht op het personaliseren van jouw ideale badmeubelcombinatie. Creëer de ideale combinatie door te kiezen uit verschillende onderkasten, wastafels of waskommen, bovenbladen en grepen.

Bij dit meubel kun je los gaan op de laatste trends zoals opvallende waskommen, (natuur) steen-look bovenbladen en zwarte of gouden greepaccenten. De details maken het helemaal af!