Zehnder

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Het doel; het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.
 

De missie van Zehnder is het omringen van mensen met het perfecte binnenklimaat; voor een plezieriger woon- werk- en leefomgeving. Binnenklimaat is de bron van inspiratie. Het motiveert Zehnder in het zijn van de meest toonaangevende leverancier van gezonde, comfortabele en energiezuinige binnenklimaatoplossingen.

Vitaal binnenklimaat

Zehnder draagt bij aan de vitaliteit van de mens in de gebouwde omgeving. Dit doen zij door het faciliteren van een geoptimaliseerd binnenklimaat. Zehnder bezit over een sterk samenwerkend vermogen om te leveren waar jij om vraagt, met inbreng van kennis en kunde van eigen producten en de markt. Hiermee kun je ook jouw klant een optimale oplossing garanderen.

Veelzijdige partner

Zehnder staat voor haar producten en haar adviezen. Daarom garandeert Zehnder dat de vooraf afgesproken prestaties gehaald worden. Of het nu gaat om ventilatie, verwarming, koeling of filtering, Zehnder is vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat.