Productnieuws

WAVEDESIGN

Verantwoord genieten van water met ergonomische Wisa/Wavedesign inbouwbaden

Ergonomie is de wetenschap die zich richt op het afstemmen van middelen en omstandigheden op de eigenschappen van de mens. Daarmee creëren we een ideale situatie waarin mensen optimaal kunnen functioneren. Wisa past deze wetenschap toe in haar Wavedesign baden om verantwoord te genieten van water.

In de ergonomische Tesa, Cerus en Amarante baden van Wavedesign ervaar je optimaal ligcomfort door maximale ondersteuning van hun rug. De zeer comfortabele vlakke rugzijde met lende-steun volgt perfect de vorm van het lichaam. Daarmee bieden de baden een zeer aangename ligpositie. Zo kun je langer genieten van water en veel minder stijf het bad uitstappen. Wat ook helpt is het materiaal waarvan de Wavedesign baden zijn gemaakt (acryl). Daarmee behoudt het water langer zijn warmte en hoef je niet iedere keer opnieuw warm water toe te voegen.

De voetzijde is steiler gemaakt om een grote binnenruimte te creëren en daardoor is het bad ook uitermate geschikt om als douchebad te gebruiken. Omdat de afvoer aan de lange zijde zit bieden de Tesa, Cerus en Amarante baden tevens plaats aan twee personen.
Alle Wavedesign baden kunnen ook worden uitgebreid met wellness opties.

De ergonomische inbouwbaden maken deel uit van het brede WISA/WAVEDESIGN assortiment bij Warmteservice, waaronder ook een uitgebreide serie vrijstaande baden, douchebakken en natuurlijk de bekende Wisa toilet spoelsystemen (inbouw en opbouw) met een ongekend goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarmee laat Wisa u ook verantwoord spoelen met water.

WISA levert al sanitair sinds 1865, waaronder de WAVEDESIGN-collectie. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Nijmegen houden professionals zich iedere dag bezig met de vraag hoe mensen meer verantwoord kunnen genieten van water in hun badkamer en toilet. De verbintenis met Fluidmaster geeft nieuwe mogelijkheden om hierin te innoveren met slimme producten van hoge kwaliteit.

Bekijk het assortiment