Nieuws

De nieuwe Grohtherm 1000 Performance

Productnieuws
Een thermostaatkraan met een nieuw design passend in de badkamers van nu.  De slim ontworpen ProGrip van de Grohterm 1000 Performance geeft precieze controle op waterstroom en temperatuur, zelfs met zeep op je handen.  Dankzij het interne koelkanaal van GROHE CoolTouch kan je je niet branden aan het oppervlak van de thermostaatkraan.

HANSAELECTRA voor waterbesparing en betere hygiëne.

Productnieuws
Hygiëne staat meer dan ooit in de kijker. De beste manier om de handen te wassen is door middel van elektronische kranen want na het afspoelen van de handen moet de kraan niet meer aangeraak worden.

Itho Daalderop Close-in 10 liter - Najaarsactie 2020

Productnieuws
Met een keukenboiler van Itho Daalderop heb je direct een royale hoeveelheid warm water in jouw keuken en daarnaast kun je water en energie besparen.

Rada baanbrekende techniek en hygiëne

Productnieuws
Door het coronavirus is de aandacht voor persoonlijke hygiëne meer dan ooit belangrijk. Goed handen wassen is een van de belangrijkste preventietips. Kranen met non-touch bediening, kunnen besmettingen voorkomen. De nieuwe Rada Intelligent Care serie wastafelmengkranen voldoet aan de strengste hygiëne eisen.

Veilig toiletgebruik. Contactloze bedieningspanelen van WISA vs Coronavirus. Het nieuwe normaal.

Productnieuws
Het Coronavirus houdt ons land al maanden in zijn grip. Aanrakingen met mogelijk besmette oppervlaktes moeten we zoveel mogelijk voorkomen. Omdat het desinfecteren van een spoelknop na ieder gebruik moeilijk te realiseren is, ligt de oplossing bij contactloos spoelen. Zowel bij het toilet als bij een urinoir.  Contactloos doorspoelen met WISA x IPEE houdt het toilet fris en veilig.

Mix & Match met badmeubel Combo

Productnieuws
Met de Combo serie van Bruynzeel heb je alle mogelijkheden om jouw ideale badmeubel combinatie te maken. Maak een keuze uit verschillende onderkasten, wastafels of waskommen, bovenbladen en grepen. Bij dit meubel kunt u los gaan op de laatste trends zoals opvallende waskommen, (natuur) steen-look bovenbladen en zwarte of gouden greepaccenten.

Showroom van de toekomst

Redactioneel
Het nieuwe badkamerplatform DeBadkamer.nl van Gévier is weer een stap dichterbij. Hoofd showroom Rik Heijink over de nieuwe kijk op de nieuwbouwbadkamer. “De fysieke showroom is een beleving van wat een koper online al uitgedokterd heeft.”

Gratis buizenrichter bij aankoop van 400 meter Henco meerlagensysteembuis

Actie
Bij aankoop van 400 meter Henco meerlagen- systeembuis in diameter 16 of 20, ontvang je gratis een buizenrichter.

Nieuwe editie magazine 'Een warm bad' is uit

Redactioneel
Het nieuwe 'Een warm bad' magazine is uit. In deze editie meer over de showroom van de toekomst, hoe Gévier ervoor zorgt dat een proces geolied verloopt op de bouwplaats en meer informatie over ons prefab sanitair.

Efficiënte bouwplaats

Redactioneel
Door de prefabricage van sanitair draagt Gévier bij aan een geolied bouwproces van in totaal 621 appartementen in Leiden.