Nieuws

Brug tussen techniek en design

Redactioneel
Open bestandsformaten. Eén platform voor badkamerzaken, en dus de ultieme faalkostenreductie. Het moderne badkamerontwerp van DeBadkamer.nl biedt voor nieuwbouwkopers en installateurs talloze features. Met de ontwerpsoftware van PalletteCAD ligt de badkamershowroom van de toekomst binnen bereik.

Geberit Renova Plan

Productnieuws
Geberit Renova Plan is de basic badkamerserie met een compleet meubelprogramma voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Het hoekige design van deze serie geeft elke badkamer een moderne uitstraling voor een aantrekkelijke prijs.

Pionieren beloond: 40% van trucks rijdt op ‘frituurvet’

Productnieuws
Of het nu met waterbesparend sanitair, ons duurzaam inzetbare kwaliteitszink of de afvalbesparende prefabricage is, met Gévier kun je het jaar duurzaam starten. Sterker nog: Bestellingen worden dit jaar nóg milieuvriendelijker geleverd.

Nieuwe editie 'Een warm bad' magazine

Redactioneel

De nieuwe editie van 'Een warm bad' magazine is uit. In deze editie meer over hoe onze bestellingen nóg milieuvriendelijker worden geleverd, de nieuwe ontwikkelingen in onze zinktool en het laatste nieuws van onze fabrikanten.

We geven om elke druppel water

Productnieuws
GROHE’s DNA bestaat uit vier fundamentele pijlers, namelijk kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Duurzaamheid is zodoende een integraal en daarmee essentieel onderdeel van GROHE’s bestaan. GROHE streeft voortdurend naar een volledige duurzame benadering op gebied van processen en producten maar ook in de keuze van leveranciers.

Wastafels en toiletten voorgemonteerd

Redactioneel
Door wastafels en toiletten voorgemonteerd aan te leveren, worden 270 appartementen in Leeuwarden sneller en met minder fouten opgeleverd. En verpakkingsloos. De kracht van prefab zit in een uitgekiende voorbereiding en uitvoering.

S&P: Nieuwe standaard voor badkamerventilatoren

Productnieuws
Met de introductie van de nieuwe SILENT DUAL badkamerventilatoren zette Soler & Palau, marktleider op het gebied van badkamerventilatoren, een nieuwe standaard. Waar je voorheen vooraf je keuze moest bepalen voor een uitvoering aan/uit, óf aan/uit met nalooptimer, óf met hygrostaat, óf met bewegingssensor, of … biedt de SILENT DUAL alle oplossingen in 1 apparaat.

Creëer karaktervol contrast met het nieuwe zwarte design ventielset

Productnieuws
Trends in interieurarchitectuur evolueren steeds meer naar lichte ruimtes waar zwarte elementen een karaktervol contrast in het interieur creëren.

HENCO leidingsystemen geven iedere badkamer

Productnieuws
Jaarlijks realiseren professionals tienduizenden badkamers met HENCO buizen en fittingen, meestal weggewerkt achter prachtige wand - en vloertegels. Uiteraard telt voor de eindgebruiker vooral het visuele aspect.

Flexibele oplossingen in de badkamer

Productnieuws
Met de flexibele oplossingen van Ponte Giulio kunnen badkamers en toiletruimtes worden aangepast naar de wens van de individuele gebruiker.